triangle-grey

Fuji LTO-7

Ultrium 6/15 TB BaFe

Capaciteit: 6 / 15TB (native/compressed) Barium Ferrite
Overdrachtssnelheid: tot 300 MB/sec – tot 750 MB/sec (native/compressed)
Levensduur: 30 jaar

0,00

Barcoderange

Al onze tapes kunnen voorzien worden van barcode labels. Geef in dit vlak uw barcoderange aan, bijvoorbeeld GBE061L6-GBE080L6, en wij zorgen voor een correcte plaatsing en levering.

Artikelnummer: 54 Categorie: Tags: ,
Snelle levering
Advies of offerte?
Bel 026 334 2020

Fuji LTO-7

De Fujifilm LTO Ultrium 7 Tape cartridge wordt geproduceerd met Barium Ferrite magnetische deeltjes. De LTO Ultrium 7 cartridge heeft een opslagcapaciteit van 6TB native en tot 15TB met een overdrachtssnelheid van maximaal 400 megabyte per seconde. LTO Ultrium 7-hardware bevat de geavanceerde encryptie standaard (AES) en Fujifilm LTO 7 tape cartridges kunnen gedurende meer dan 30 jaar lang leven archief.

Barium Ferrite (BaFe)

BaFe is een nieuw type magnetisch deeltje dat sterk kan worden verminderd om de opname dichtheid te verbeteren zonder magnetisch signaalverlies. BaFe heeft betere frequentie eigenschappen in vergelijking met metalen deeltjes, wat resulteert in een aanzienlijk verhoogde marge van opname vermogen. Daarom wordt er verwacht dat de LTO tapes kan worden geschreven en zelfs gelezen wanneer de capaciteit van de opnamekop van de drive is verminderd na herhaaldelijk gebruik.

Barium Ferrite is chemisch stabiel (al geoxideerd) en wordt niet gemakkelijk gedemagnetiseerd door buiten energie. Daarom zegt magnetische tape met behulp van Barium Ferrite dat het langer dan 30 jaar langer is geworden op basis van de acceleratie tests van Fujifilm.

Library Pack

De bestelling wordt geleverd in een gratis library pack.

Library Pack

Hulp nodig?

Elke dag bereikbaar van 8:30 uur – 18:00 uur via 026 334 2020

Of ga terug naar het overzicht van LTO 7 tapes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fuji LTO-7” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Offerte

Binnen 1 werkdag