LTO 6 Tape

Specificaties compressed : Capaciteit 6.25 TB, overdrachtsnetheid tot 400 MB/sec en een levensduur van 30 jaar voor LTO 6 tapes.

Meer informatie over LTO 6 tape

Filter

LTO-6 Tape

LTO Ultrium 6 tapes worden geproduceerd met Barium Ferrite magnetische deeltjes. De LTO-6 tape heeft een opslagcapaciteit van 2,5TB native tot 6,25TB, met een overdrachtssnelheid van maximaal 400 megabyte per seconde. LTO 6 hardware bevat de geavanceerde encryptie standaard (AES). LTO-6 tape cartridges hebben een levensduur van meer dan dertig jaar.

Bruikbaarheid verschillende merken LTO-6 tape


De verschillende merken LTO-6 tapes zijn geschikt voor alle LTO 6 back-up systemen.

Backwards compatibility

LTO 6 Backup tapes kunnen gebruikt worden in een LTO Gen 6 Drive en een LTO Gen 7 Drive. In beide drives kunnen de LTO 7 tapes gelezen en beschreven worden. Een LTO Gen 6 Drive kan naast LTO 6 tapes ook LTO 5 tapes lezen en beschrijven. In deze drive is het ook mogelijk om LTO 4 tapes te lezen.

Gratis Library Pack


Bij uw bestelling worden gratis library packs voor LTO-6 tapes geleverd.

Achtergrond van het materiaal Barium Ferrite (BaFe)


BaFe is een nieuw type magnetisch deeltje dat sterk kan worden verkleind om de opnamedichtheid te verbeteren zonder magnetisch signaalverlies. BaFe heeft betere frequentie-eigenschappen in vergelijking met metalen deeltjes, wat resulteert in een aanzienlijk hoger opnamevermogen.

Het is zelfs zo dat de LTO tapes geschreven en zelfs gelezen kunnen worden wanneer de capaciteit van de opnamekop van de drive na herhaaldelijk gebruik is verminderd.

Barium Ferrite is chemisch stabiel (al geoxideerd) en wordt niet gemakkelijk gedemagnetiseerd door buitenenergie. Op basis van de acceleratietests van Fujifilm kan gezegd worden dat de magnetische tape met behulp van Barium Ferrite langer dan 30 jaar meegaat.

Ga terug naar het overzicht van alle soorten LTO Tape

Offerte

Binnen 1 werkdag