triangle-grey

Fuji LTO-3

Ultrium 400/800 GB

Capaciteit: 400GB / 800GB (native/compressed)
Overdrachtssnelheid: tot 40 MB/sec – tot 80 MB/sec (native/compressed)
Levensduur: 30 jaar

0,00

Barcoderange

Al onze tapes kunnen voorzien worden van barcode labels. Geef in dit vlak uw barcoderange aan, bijvoorbeeld GBE061L6-GBE080L6, en wij zorgen voor een correcte plaatsing en levering.

Artikelnummer: 58 Categorie: Tags: ,
Snelle levering
Advies of offerte?
Bel 026 334 2020

Fuji LTO-3

Hoge capaciteit

De hoge opname dichtheid is een cruciale factor in tapecapaciteit, en Fujifilm maakt gebruik van zijn lange ervaring in tape-technologieën om tapes te maken met een capaciteit van 800 GB (2: 1 gecomprimeerde, 400 GB native) op een enkele cartridge om te voldoen aan de behoeften van de meeste veeleisende applicaties

Geweldige Transfer Tarieven

Verhoogde prestatie (gemeten door hogere overdrachtssnelheden) betekent minder tijd besteed aan back-ups en archiveringsoperaties, en een grotere algemene efficiëntie. LTO Ultrium 3 data cartridges leveren indrukwekkende dataoverdrachtssnelheden van 80-160MB / s (2: 1 gecomprimeerd; 40-80MB / s native).

Verbeterde betrouwbaarheid

Fujifilm’s gepatenteerde ATOMM-technologie bevat een uniek ultra dun dual-coating systeem dat bijdraagt __tot de opmerkelijke duurzaamheid en stabiliteit van LTO Ultrium data cartridges. De tape bevat ook een verbeterde PEN * basisfilm die zeer stabiel is onder milieuverandering – een belangrijke overweging in een medium dat is ontworpen om jaren zwaar dagelijks gebruik en uitgebreide archiefopslag te weerstaan.

Fujifilm Servo Technology

LTO Ultrium technologie vertrouwt zwaar op timing gebaseerde, hoge precisie servo controle om zijn opmerkelijke prestatie niveaus te bereiken. LTO Ultrium data cartridge gebruikt dubbele servo tracks die precies geschreven zijn over de gehele lengte van elk van zijn vier databanden, voor extreem fijne plaatsing controle en redundantie bij tape schade.

Library Pack

De bestelling wordt geleverd in een gratis library pack.

Library Pack

Hulp nodig?

Elke dag bereikbaar van 8:30 uur – 18:00 uur via 026 334 2020

Of ga terug naar het overzicht van LTO 3 tapes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fuji LTO-3” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Offerte

Binnen 1 werkdag